Categorie: Uncategorized

Kom jij ook naar het Oranje Shownieuws 'Meet & Greet' festival in Coevorden


Kom jij ook naar het Oranje Shownieuws ‘Meet & Greet’ festival in Coevorden

Op zondag 27 oktober 2019 vindt de tweede editie van het Oranje Shownieuws ‘Meet & Greet’ festival plaats bij Zalencentrum ’t Loo, Looweg 38 in Coevorden. Het idee om dit gratis toegankelijke evenement naar Coevorden te halen is afkomstig van Willem de Bie Music Promotions. Tijdens het ‘Meet & Greet’ festival zullen 25 artiesten tussen 16.00 uur en 20.00 uur hun zangkunsten vertonen op het podium. De zaal gaat open om 15.00 uur. Cameraman Robert Vegt is aanwezig om Oranjeflitsen met de artiesten op de nemen.

Source: Oranje Shownieuws


Sandra Timmerman met liedje in sfeer van toen


Sandra Timmerman met liedje in sfeer van toen

Als het even kon‘ van Sandra Timmerman heeft wel wat van de oude liedjes van o.a. Willeke Alberti en Connie Vandenbos. Met het sfeertje kan ze alle kanten op. “Het kan vrolijk zijn, vorige is melancholisch. Dit is dan een voel-goed nummer. Volgende kan weer een ballad zijn. Omdat ik gerust kan zeggen dat ik intussen al wat levenservaring heb opgedaan, is dit een genre dat heel goed bij mij past.”, vertelt Sandra.

Source: Oranje Shownieuws


Dani Raben komt met moderne en dansbare single


Dani Raben komt met moderne en dansbare single

Sinds Dani Raben vorig jaar debuteerde met de single ‘Als Je Zegt Het Is Voorbij’ timmert deze in Doetinchem geboren jonge zanger hard aan de weg. Met ‘Verboden Liefde‘ verschijnt alweer zijn vierde single, welke over de nodige hitpotentie beschikt. De moderne en dansbare single werd geschreven en geproduceerd door Sonic Solutions en Hans Louws verzorgde te tekst.

Source: Oranje Shownieuws


Raymon Hermans presenteert 'Hey maat'


Raymon Hermans presenteert ‘Hey maat’

Vandaag is de nieuwe single van Raymon Hermans getiteld ‘Hey maat‘ gereleased. Met miljoenen streams, views en per jaar zo’n 250 shows door heel Nederland behoort Raymon tot een van de grootste Nederlandstalige talenten van dit moment. Buiten het feit dat Raymon een groot zangtalent bezit is hij ook trots op zijn schrijftalent. ‘Hey maat’ is alweer de 10e single van zijn hand.

Source: Oranje Shownieuws


Wesley en Donny Ponsen hebben volgende week de Oranje Kroon


Wesley en Donny Ponsen hebben volgende week de Oranje Kroon

Elke week kiest TV Oranje de Oranje Kroon. Vanaf maandag 14 oktober is dat ‘Samen‘, de nieuwe single van Wesley en Donny Ponsen. Deze muzikale neven, beiden afkomstig uit Den Haag, bouwen ieder voor zich al enkele jaren aan een succesvolle carrière in de Nederlandstalige muziek. Onlangs stuitten ze op een pakkend liedje dat nog op de plank lag.

Source: Oranje Shownieuws


Tamara Tol slaat nieuwe weg in


Tamara Tol slaat nieuwe weg in

Vanaf vandaag is hij uit.. de langverwachte nieuwe single van Tamara Tol! De titel van het -door experts- nu al tot mogelijke evergreen uitgeroepen easylistening lied is ‘Welkom Thuis‘. Het is een tijdje stil geweest rondom de Volendamse Tamara. Met haar vrolijke repertoire domineert de zangeres al jaren de Nederlandse podia, maar door gezondheidsredenen moest Tamara het rustiger aan gaan doen.

Source: Oranje Shownieuws


Mannes geeft 'Lady in Blue' een nieuw leven


Mannes geeft ‘Lady in Blue’ een nieuw leven

Dat mannen niet naar vrouwen luisteren kan wat Mannes betreft naar het rijk der fabelen worden verwezen. Hij doelt daarmee op de tip die hij van z’n vrouw kreeg om het in 1975 gelanceerde lied “Lady in Blue” van Joe Dolan in een Nederlandstalige variant uit te brengen. Ook z’n zwager vond dat een geweldig idee. Mannes dook meteen achter de laptop om het desbetreffende lied te beluisteren.

Source: Oranje Shownieuws


Unique komt met debuutsingle 'Hou me vast'


Unique komt met debuutsingle ‘Hou me vast’

Tijdens optredens van stemmingsorkest Unique komt vaak de vraag vanuit het publiek “Hebben jullie ook een cd?”, en telkens moet dan hetzelfde antwoord worden gegeven… Nee helaas, nog niet..! maar we hebben wel kaartjes en een aansteker met opener voor je. Hoe vaker de vraag kwam des te meer dát stukje bij de bandleden begon te knagen en hebben Hindrik, Ria & Jan begin september 2019 de knoop door gehakt.

Source: Oranje Shownieuws


Marco de Hollander flikt het keer op keer…nu met 'Jij bent aan de beurt!'


Marco de Hollander flikt het keer op keer…nu met ‘Jij bent aan de beurt!’

“Wie geeft het volgende rondje?” de geijkte vraag in ieder café. Marco de Hollander heeft het antwoord: “Jij bent aan de beurt!”. Dit is tevens de titel van de nieuwe single van de ‘Koning van de polonaise’. De aankomende hit is opgenomen in de studio van Hans Aalbers en geproduceerd en geschreven door Tom Peters van NRGY Music. ‘Jij Bent Aan De Beurt’ belooft de grootste meezinger van ieder feest te worden.

Source: Oranje Shownieuws