About Esdert

Lesley Rosbach presenteert nieuwe single 'Vier elke dag' in Haarlem


Lesley Rosbach presenteert nieuwe single ‘Vier elke dag’ in Haarlem

Op zondag 17 november 2019 organiseert Lesley Rosbach een feestje aan de Oorkondelaan 1 in Haarlem. Alles draait die dag om z’n nieuwe single ‘ Vier elke dag’ die hij heeft opgenomen bij Sonic Solutions in Roosendaal. Lesley heeft besloten om het evenement om te dopen in een White Edition. Meewerkende artiesten zijn: Mike Daane, Bernardo, Luciano Vermeer, Jordan Peeters, Christa Kerdijk, Pierre Biesterveld, Michel Tombal, Jos Bosma, Dick Treesie, Hans Leeman, Michel Geeven en een mystery guest. De aanvang is vanaf 14.30 uur en de entree is gratis.

Source: Oranje Shownieuws


Joey Hartkamp verrast vader Emile met nieuwe single


Joey Hartkamp verrast vader Emile met nieuwe single

Hoe bijzonder kan een gekozen single zijn, naast dat het een fantastisch liedje is met ’n eigentijdse en herkenbare sound? Dat is deze nieuwe single ‘Wat Overblijft Zijn Tranen’ van Joey Hartkamp op zeker. Gisteren tijdens het 60 jarig verjaardag en 30 jarig producer jubileum feest van zijn vader, Emile, verraste hij vanuit het niets hem en de vele genodigden met deze nieuwe single.

Source: Oranje Shownieuws


Alle winnaars van een Koos Alberts Award op een rijtje


Alle winnaars van een Koos Alberts Award op een rijtje

De A9 Studio in Uitgeest puilde gisteren uit met liefhebbers van het Nederlandstalige lied vanwege de uitreiking van de Koos Alberts Awards. Iedereen was het er over eens. Dit festijn is groeiende en werd door menigeen al genoemd in één adem met de Buma Awards.

Source: Oranje Shownieuws


Gouden plaat voor Jaman


Gouden plaat voor Jaman

Zanger Jaman ontving tijdens de tv opnames van Hart voor muziek, een gouden plaat voor zijn single ‘Zoals ‘ t toen was’. Deze award, die volstaat voor meer dan 40.000 verkochte exemplaren, en meer dan 500.000 views via youtube werd tot grote verrassing van Jaman uitgereikt tijdens de TV Opnames van Hart voor muziek “Dit had ik echt niet aan zien aankomen! Het is een kroon op mijn werk, na 18 jaar singles maken,” zegt Jaman geëmotioneerd.

Source: Oranje Shownieuws


Dennis van Dijkhuizen verrast wederom met een opvallende nieuwe single


Dennis van Dijkhuizen verrast wederom met een opvallende nieuwe single

Na het succes van de single ‘Vrij Zijn’ verrast Dennis van Dijkhuizen wederom met een opvallende nieuwe single, getiteld ‘Dit Is Verboden Liefde‘. Hierin wordt Dennis ondersteund door zijn eigen broer, rapper Da Steefman. ‘Dit Is Verboden Liefde’ is wederom een moderne dansbare productie, welke onder leiding van producer Gerto Heupink tot stand is gekomen. Dennis schreef zelf de tekst voor deze song.

Source: Oranje Shownieuws


Marco de Hollander wint Koos Alberts award


Marco de Hollander wint Koos Alberts award

Op zondag 10 november vond in de A9 Studios te Uitgeest de 4e editie plaats van de Koos Alberts awards. Deze awards worden uitgereikt aan artiesten die zich inzetten voor het Nederlandse lied. Net als in 2018 heeft Marco de Hollander ook deze editie de award gewonnen. Het gaat goed met Marco de Hollander. In september won hij een Buma NL Award en in oktober gaf hij voor meer dan 2.000 fans een volledig uitverkocht concert. Op dit moment staat Marco de Hollanders single ‘Jij Bent Aan De Beurt’ in alle gerenommeerde hitlijsten.

Source: Oranje Shownieuws


Tom Haver steelt met 'Lisa' de harten van Amsterdam tot Rotterdam


Tom Haver steelt met ‘Lisa’ de harten van Amsterdam tot Rotterdam

Wanneer je hart gebroken wordt, ga je op zoek naar die plek waar je je echt thuis voelt! Met zijn nieuwste song en clip neemt Tom Haver je mee naar hartje Amsterdam en Rotterdam. Het nummer “Lisa“, geschreven en geproduceerd door Billy Dans, is opgebouwd uit volkse invloeden en een mix van pop. Een heerlijk stuk muziek die de juiste sfeer oproept.

Source: Oranje Shownieuws


'Het leven is zo mooi' volgens Ingmar Hut


‘Het leven is zo mooi’ volgens Ingmar Hut

Nadat hij afgelopen zomer een prachtig lied “Bij de Griekse zee” had uitgebracht en in vele lijsten te zien was, komt Ingmar Hut met de nieuwe single ‘Het leven is zo mooi‘. Ook dit nummer is geschreven en gecomponeerd door Martin Sterken. Sinds dat hij in 2018 voor het eerst de studio indook heeft hij al diverse nummers opgenomen. Het begon met het nummer ‘Vandaag’

Source: Oranje Shownieuws


Danny Diégo maakt met 'Lang leve de liefde' heel veel indruk


Danny Diégo maakt met ‘Lang leve de liefde’ heel veel indruk

Danny Diégo maakt steeds meer indruk met zijn carrière als zanger, hij lanceert “Lang leve de liefde“, een bijzondere knappe single met een groot feel good gehalte. Ik sta heel positief in het leven”, zegt Danny hierover, ‘Dit liedje past dan ook perfect bij mij!” Jaren geleden stapte Danny Diego de poorten binnen bij Utopia SBS6 en zien we hem inmiddels in heel veel reclame spotjes.

Source: Oranje Shownieuws


Wimmie Bouma heeft volgende week de Oranje Kroon


Wimmie Bouma heeft volgende week de Oranje Kroon

Elke week kiest TV Oranje de Oranje Kroon. Vanaf maandag 11 november is dat ‘In het zicht van de haven‘, de nieuwe single van Wimmie Bouma. Vorig jaar nog gooide de Zwolse volkszanger hoge ogen met het nummer ‘Ik tel geen sterren’, en dat succes zou hij wel eens kunnen evenaren met dit fraaie nummer. In zijn kenmerkende stijl zingt Wimmie over een herkenbaar punt in relaties.

Source: Oranje Shownieuws