About Esdert

'Daar Ga Ik Weer'….nieuwe single van J-Nius


‘Daar Ga Ik Weer’….nieuwe single van J-Nius

Ze hebben een omvangrijk repertoire, zijn veelzijdig en uitblinkers in een breed muziekgenre: feest, dans of rock. Maakt niet uit, de band J-Nius is erin thuis. Hun thuishaven is het vermaarde dorp Volendam met zijn enorme muziekgeschiedenis, dus ook de roemruchte ‘Palingsound’ is voor J-Nius bekend terrein en de hits worden op de bühne uiteraard ook gespeeld.

Source: Oranje Shownieuws


Nelis Heesbeen maakt feestversie van 'Overstag'


Nelis Heesbeen maakt feestversie van ‘Overstag’

We gaan terug naar het jaar 2004. Destijds lanceerde Harm Wolters het vrolijke nummer ‘Overstag’. Tijdens een zoektocht op internet kreeg Nelis Heesbeen bij toeval dit lied in beeld. Hij zei tegen z’n vrouw dat hij vroeger dit nummer heel vaak samen met Harm had gezongen tijdens z’n optredens. Nelis vond het altijd al een fantastisch lied en vond het een prachtig idee om er een hedendaagse versie van uit te brengen.

Source: Oranje Shownieuws


Bryan Stricker releast nieuwe single 'Alleen' op 29 januari 2020


Bryan Stricker releast nieuwe single ‘Alleen’ op 29 januari 2020

Bryan Stricker releast op 29 januari 2020 zijn nieuwe single ‘Alleen’. Het nummer verschijnt via PVT Records en zal verkrijgbaar zijn via alle streamingplatformen, waaronder Spotify. De track is de opvolger van zijn single ‘Samen met jou’ en markeert de nieuwe muzikale weg die hij is ingeslagen. Op woensdagavond 25 maart 2020 verzorgt Bryan schouwburg Het Park in Hoorn een theatershow samen met liveband.

Source: Oranje Shownieuws


'Huisje Boompje Beestje' van Martin Vincken herbergt een hoog feestgehalte


‘Huisje Boompje Beestje’ van Martin Vincken herbergt een hoog feestgehalte

Voor de tweede keer toog Martin Vincken naar The Boom Music studio in Breda om i.s.m. Frank Verkooyen een nieuwe single op te nemen. Het idee om ‘Huisje, Boompje, Beestje‘ als single uit te brengen is afkomstig van Frank Verkooyen. ‘Hij belde me op en vertelde dat hij een heel leuk idee had. Frank vroeg zich af of ik er voor open stond. De demo beloofde al veel. Ook het onderwerp sprak mij heel erg aan.

Source: Oranje Shownieuws


Clip behorend bij 'Hoe zou 't daarboven zijn' van Bert Zwier online


Clip behorend bij ‘Hoe zou ’t daarboven zijn’ van Bert Zwier online

In opdracht van Bert Zwier vloog cameraman Robert Vegt naar Gran Canaria om een gedeelte van de clip behorend bij de nieuwe single ‘Hoe zou ’t daarboven zijn‘ op te nemen. De zingende visboer uit Groningen vond deze zonnige locatie passend bij het aanstekelijke liedje. Ook in Roden zijn een aantal beelden geschoten. ‘Hoe zou ’t daarboven zijn’ is een lied die je domweg niet meer uit je hoofd krijgt.

Source: Oranje Shownieuws


Oranje Shownieuws verloot 26 entreekaarten voor DAANTJE in CONCERT


Oranje Shownieuws verloot 26 entreekaarten voor DAANTJE in CONCERT

Op zondag 2 februari 2020 geeft Daantje een spetterend concert o.l.v. de Holland Music Band in de Koepelhal te Tilburg. Het concert ‘Als ik terugkijk’ is een prachtige muziekmiddag vol met mooie liedjes, ontroerend, meeslepend, hartstochtelijk, dwaas, over het leven en soms met een knipoog. Het voorprogramma met Nicky Baegen, Marc Lapre, Rowin van Fessen, Kiki Blokx, Martijn Kerstens, Natasja van der Lei, JeffreyStappers en Stef Horn begint om 16.00 uur. Tijdens het concert zullen Henny Thijssen, Leen Zijlmans, Leo Nardell, Edwin van der Toolen en Melodivas & Bob Lewis acte de présence geven.

Source: Oranje Shownieuws


Leon Kruitbosch sluit aan in de polonaise


Leon Kruitbosch sluit aan in de polonaise

Leon Kruitbosch komt met “Sluit maar aan” en is gebaseerd op de carnaval. De titel zegt het al “Sluit maar aan” (In de polonaise natuurlijk) de tekst gaat er over dat je, na een avond stappen en een paar biertjes te veel op gekke dingen kunt gaan doen en dan van bepaalde zaken in het leven geen weet meer hebt! Leon Kruitbosch is inmiddels alweer 7 jaar actief als zanger.

Source: Oranje Shownieuws


'Karin' ….nieuwe single van Nog Effe


‘Karin’ ….nieuwe single van Nog Effe

Nog Effe had eind 2019 een luxe probleem, wat wordt de volgende single voor feest en carnaval festiviteiten? Ze hadden er immers een paar klaar en twee sprongen er toch wel uit, Mijn Buik en Karin. Dus na wikken en wegen dan maar gekozen voor Mijn Buik. Leuke clip er bij en hij gaat als een tierelier! Maar toch, een onderbuikgevoel, Karin is toch eigenlijk ook wel een erg leuk nummer die ook zeker in deze tijd past.

Source: Oranje Shownieuws


Frank Wijers presenteert prachtige trompetversie van de 'Unchained Melody'


Frank Wijers presenteert prachtige trompetversie van de ‘Unchained Melody’

Frank Wijers speelt sinds 2018 solo. Hij speelde jarenlang als trompettist/gitarist bij het Groesbeeks orkest “The Sunstreams”, bekend van onder andere “Aan de grens van de Duitse heuvelen. In deze succesvolle periode produceerde “The Sunstreams” diverse cd-albums waaruit hits voortvloeide als: “Heb ik jou verloren”, “Duizend mijlen” en “Huil maar niet om mij”.

Source: Oranje Shownieuws


'Ben onderweg' indringende single van Henny Thijssen


‘Ben onderweg’ indringende single van Henny Thijssen

‘Ieder mens kent in zijn leven verdriet. Je verliest naasten om je heen of door andere omstandigheden raak je ze kwijt. Hoe geef je dat verdriet een plek, daarover gaat “Ben onderweg“, aldus Henny die ook uit eigen ervaring kan putten. Ook deze single werd samen met Edwin van Hoevelaak tot stand gebracht en geproduceerd in de Rooftop Studios. Het komt van een later te verschijnen album.

Source: Oranje Shownieuws